NEWS ARTICLE

MUUDA VALIKUT

Uus multifunktsionaalne kontorikombain bizhub PRO 958 on mustvalge maailma tipptase

See on võimalus vähendada ökoloogilist jalajälge ja suurendada paindlikkust - Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta), üks juhtivaid printimissüsteeme ja –lahendusi pakkuvaid ettevõtteid, tagab maksimaalse tootlikkuse ja äärmiselt lühikese ooteaja tänu uuele multifunktsionaalsele kontorikombainile bizhub PRO 958. Meie viimase printimisseadme versiooni eelkäijaks on bizhub PRO 754. Uus seade sobib ideaalselt reprograafiakeskustele (CRD), digitrüki teenuse pakkujatele ning algtaseme prinditööde klientidele - seadet iseloomustavad tipptootlikkus ja –kvaliteet, ent ka taskukohane hind ja vastupidavus.

„Konica Minolta on tuntud kui uuendusliku vaimu kandja ja klientide vajadusi arvestav ettevõte. Bizhub PRO 958 on Konica Minolta vastus klientide vajadustele nn majasiseses printimiskeskuses kasutatava digitrüki süsteemi järele, mis on suure võimsusega, ent samas ka taskukohane. Samuti on seadet võimalik integreerida koolides ja ülikoolides kasutatavate autentimislahenduste ja kõigi skaneerimistöödega,“ kommenteerib Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH tootejuht André Statkus.

Bizhub PRO 958 tipptootlikkuse ja –kvaliteedi aluseks on tehnoloogiad nagu Konica Minolta liides OpenAPI ning IWS ja NFC autentimised. See võimaldab klientidel rahuldada tänapäeva kontorite ja keeruliste tööprotsesside vajadusi, tegemata kompromisse turvalisuse arvelt ja vähendamata funktsioone. Hoopis vastupidi, bizhub PRO 958 on eelmistest mudelitest kuni 20 ppm kiirem - seadme max kiirus on 95 ppm. Seadmel on kõik optimaalse printimise põhifunktsioonid, sealhulgas mitu automaatset viimistlusfunktsiooni.

Toote pildid on saadaval aadressil:
www.konicaminolta-images.eu.

Tootenimed ja tingimused võivad olla omanike kaubamärgid või registreeritud kaubamärgid, mis on käesolevaga tunnustatud.